Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Определяне на нова визия за бъдещето на Европа

10/12/2021 @ 08:00 - 17:00

Излизайки от пандемията, сме поканени да играем активно водеща роля в съвместното формиране на новата визия за ЕС.

Това, което е сигурно, е, че бъдещето на Европа е тясно свързано с бъдещето на нейната индустрия: силните амбиции изискват силни и иновативни компании, които имат средствата да отговорят на нуждите на цифровия и зеления преход, като същевременно повишават конкурентоспособността на ЕС.

Ето защо Групата на работодателите към Европейския икономически и социален комитет реши да организира своето водещо събитие в контекста на текущата Конференция за бъдещето на Европа (CoFoE), занимаваща се с тези теми заедно с редица представители на иновативни компании и със специалното участие на Херман Ван Ромпой, почетен президент на Европейския съвет.

Това събитие ще бъде и възможност за обсъждане на много от предложенията, включени в Манифеста на Групата на работодателите, озаглавен „Да направим ЕС способен за действие“, приет през октомври. Ключовите послания бяха публикувани в платформата на CoFoE, за която може да намерите повече информация ТУК.

Това събитие ще бъде записано на видео и излъчено в акаунтите на Групата на работодателите в социалните мрежи и ще остане видимо в Twitter и Facebook. За допълнителна информация посетете сайта на Групата на работодателите.

ПРОГРАМА

Детайли

Дата:
10/12/2021
Час:
08:00 - 17:00
Уебсайт:
https://www.eesc.europa.eu/en/agenda/our-events/events/setting-out-new-vision-future-europe

Място

Брюксел