Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

568 Пленарна сесия на ЕИСК

март 23 - март 24

568-та пленарна сесия на ЕИСК ще бъде със следните гости и дебати:

  • Дебат относно резолюцията „Войната в Украйна и нейното икономическо и социално въздействие“ с Илва Йохансон , комисар по вътрешните работи, Анатолий Кинах , председател на Националния тристранен социален и икономически съвет, Украйна, Александър Шубин , председател на Платформата на украинското гражданско общество (tbc) и Генадий Чижиков , който е президент на Украинската търговско-промишлена камара (tbc), представител на Националното събрание на хората с увреждания на Украйна и Михаил Ходорковски, основател на фондация „Отворена Русия“, в четвъртък, 24 март в 11.15 ч.
  • Дебат относно инициативата New European Bauhaus с Мария Габриел , комисар по иновациите, изследванията, културата, образованието и младежта, в сряда, 23 март, от 15:00 ч.
  • Представяне на Европейската гражданска инициатива „Спасете пчелите и фермерите! Към благоприятно за пчелите земеделие за здравословна околна среда“, с Хелмут Буртшер-Шаден , д-р, представител на ECI, биохимик, GLOBAL 2000 – Приятели на Земята Австрия, в сряда, 23 март, от 15.45 ч.
  • Приемане на ревизирания правилник за дейността на Европейския икономически и социален комитет в четвъртък, 24 март, от 10 ч.

Ще можете да следите дебатите от уеб стрийминг.

Детайли

Начало:
март 23
Край:
март 24
Уебсайт:
https://www.eesc.europa.eu/en/agenda/our-events/events/568th-plenary-session-23-24-march-2022

Организатор

ЕИСК

Място

Брюксел