Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Заседание на секции TEN и ECO на ЕИСК

16/10/2021 - 17/10/2021

Заседание на Секция „Транспорт, енергетика, инфраструктури, информационно общество“ (TEN) и Секция „Икономически и паричен съюз, икономическо и социално сближаване“ (ECO) на Европейския икономически и социален комитет (ЕИСК) ще се проведат в Брюксел, съответно – на 16 и на 17 октомври 2019 г.

В дневния ред на заседанието на секция TEN е предвидено обсъждане и приемане на две становища – относно „Интегрирани национални планове в областта на енергетиката и климата“ и „Към политика на европейски суверенитет в областта на цифровите технологии“. Документите могат да бъдат изтеглени оттук.

В рамките на заседанието на секция ECO ще бъдат обсъдени и приети становища относно „Освобождаване от ДДС и акцизи за усилия в областта на отбраната“, „Годишен обзор на растежа за 2019 г.“ и „Икономическата политика на еврозоната (2019 г.)“. Предвижда се и дискусия с г-н Жосе Антонио Морено Диаз – председател на групата „Основни права и правова държава“ в ЕИСК. Документите за заседанието могат да бъдат изтеглени оттук.

Детайли

Начало:
16/10/2021
Край:
17/10/2021

Организатор

ЕИСК